Dank zij de inzet van een online boekingsysteem, opzet en gerealiseert door een van de leden, is het voor leden van de vereniging mogelijk om een tijdvak te bespreken om van een van de schietbanen gebruik te maken. Dankzij de Baanplanner en Corona aanpassingen tussen de verschillende schietbanen is de corona "veiligheid" gegarandeerd. Bij binnenkomst moet een ieder zijn handen ontsmetten door gebruik te maken van de 80% Alcohol dispenser welke direct na binnenkomst te vinden is. Tijdens de aanwezigheid in het clubgebouw en bij het verlaten van het clubgebouw nogmaals ontsmetten is een dringend advies om te doen. Alleen op deze manier kunnen we met elkaar Corona terugdringen.

We are BackWere Open

Onder voorwaarden is het toegestaan om het verenigingsleven vanaf 1 juli op te starten.
Alleen leden kunnen via een speciaal hiervoor in het leven geroepen Baanplanner
- een tijdvak bespreken waarin zij gebruik willen maken van een schietbaan.
- helaas is verkoop van consumpties niet toegestaan, de "kantine" (= bar) is gesloten.

Voor hen die serieus kennis willen maken met de schietsport welke bij onze vereniging beoefend wordt kan via het Contactformulier een berichtje sturen.
U ontvangt vanuit de vereniging een email met hierin hoe het "kennismaken" zal gaan plaats vinden.

Om voorbereid te zijn voor het moment waarop (schiet)sportverenigingen hun deuren mogen openen wordt er door vrijwilligers gewerkt aan aanpassingen in ons clubgebouw.
Zo is er in het clubgebouw van de ssv. , voor de administratie tafel, een scherm gerealiseerd om daar de "Corona veiligheid" zoveel mogelijk te garanderen.
Onze dank hierbij gaat in het bijzonder uit naar de firma Vos Zeildoek en Krimpfolie Projecten uit Barendrecht.
Zij heeft in korte tijd een pas klare oplossing uitgedacht en gerealiseerd, voorwaar onze dank.

Eveneens is er een start gemaakt met het zeker stellen van voldoende afstand tussen de schutters (uit berdrijf nemen banen), helaas resulteert dit in 50% reductie van de beschikbare capaciteit. Om het gebruik van minder aantal banen zal gebruik gemaakt worden van een (nog op uit te werken) intekensysteem om hiermee het aantal aanwezige personen en de onderlinge afstanden in de hand te houden.

2020 05 05 Corona Scherm 2 klein2020 05 05 Corona Banen

 

In de laatste week van januari 2020 zal op de schietbanen van Barendrecht het AK KKGeeer en KKKarabijn 12 meter worden gehouden. Op 22, 23 en 25 januari 2020 zullen de deelnemende schutters, op afgesproken wedstrijddagen en tijden, hieraan deelnemen.

Subcategorieën