Vind ons op Facebook

Facebook Image

Leden Login

Wie is online

  • 01708

ExtraWatch Visitors Module

53.5%United States United States
43.7%Netherlands Netherlands
0.5%United Kingdom United Kingdom
0.5%Germany Germany
0.2%Singapore Singapore
0.2%Czech Republic Czech Republic
0.2%Greece Greece
0.2%Austria Austria
0.2%Sweden Sweden

Vandaag: 13
Gisteren: 13
Deze Week: 26
Vorige Week: 88
Deze Maand: 186
Vorige Maand: 375
Totaal: 8706
Real time web analytics, Heat map tracking

In Downloads of HIER  is het inlichtingenformulier WM32 te vinden, te downloaden, met ADOBE in te vullen om hierna af te drukken en mee te nemen naar BW voor de aanvraag of verlenging Verlof

In de maanden juli en augustus zullen er GEEN verenigingsavonden zijn op:

  1. dinsdag 3, 10, 17 en 24 juli
  2. vrijdag 3, 10, 17 en 24 augustus

Eerst volgende zaterdagopening zal 29 september zijn.
Deze dag zal in het teken van de Nationale Sportweek staan, extra lang geopend tot 15.00 uur. 

Tent

Zaterdag, 09 juni 2018, zijn geweerschutters, Ed Zilverschoon en Robbert van Waterschoot, van ssv De Vrijheid afgereisd naar Hengelo (Gld) om daar deel te nemen aan het NK 12 meter knielend klein kaliber geweer.

2018 NK Deelnemers

Het NK start voor de 24 deelnemers met een voorronde wedstrijd over 60 schoten. Na afloop van deze wedstrijd werd de balans opgemaakt. Hieruit bleek dat Ed Zilverschoon zich met een 3de plaats geplaatst had voor de finale wedstrijd. De nummers 1 - 8 uit de voorronde werden uitgenodigd om deel te nemen aan de finale wedstrijd. In tegenstelling tot de voorronde wordt deze wedstrijd verschoten als zijnde een "afvalrace". Ieder schutter lost binnen korte tijd 2 schoten, de schutter met de laagste score valt af. Dit gaat zo door tot dat er 2 schutters over zijn en de laatste 2 schoten door hen gelost zijn.

Ed Zilverschoon moest helaas tijdens deze finale genoegen nemen met een 5de plek. Een verdienstelijk 2de plaats werd behaald door een 'oud' lid Peter van Uffelen. Peter heeft binnen de schietsportvereniging ssv De Vrijheid kennis gemaakt met de schietsport. Al snel bleek dat hij over schietvaardigheden beschikt waar menigeen jaloers op mag zijn. Nu na een enkel jaartje later komt dit duidelijk naar voren gezien zijn prestatie die veelvuldig van hoog niveau zijn getuige zijn 2de plaats bij tijdens dit NK. 

Uitslag van de finale

2018 Finale NK 12m

Voorronde NK, alle deelnemende schutters

2018 Finale NK 12m serieZW

 

Publicatie KNSA, donderdag 14 juni 2018

Per 15 juni 2018 is in werking getreden een nieuwe Circulaire wapens en munitie 2018. De meeste wijzigingen ten opzichte van de CWM 2016 zijn stilistisch en houden verband met de naamsverandering van het Ministerie van Veiligheid en Justitie naar “Justitie en Veiligheid”. Voor jagers staan er geen belangrijke wijzigingen in dit document, voor de schietsport is er wel een aantal belangrijke wijzigingen:

In verband met een gerechtelijke uitspraak, heeft het Ministerie van J&V besloten om de zogenaamde inlichtingenformulieren C4 en C5 als bijlagen bij de Circulaire, over te zetten naar de Regeling wapens en munitie. Het is nu één formulier geworden en in de RWM heet dit voortaan het WM32-formulier.

WM32 is HIER te downloaden.

In het kader van deelname aan de Nationale Sportweek 2018 zal op zaterdag 29 september tussen 10.00 - 15.00 uur het clubgebouw van schietsportvereniging De Vrijheid voor belangstellenden (14 jaar en ouder) geopend zijn.logonationalesportweek

Er is gelegenheid om kennis te maken met de schietsport in Barendrecht.
Wanneer men dit wil, na het tonen van een geldig ID, kan er onder begeleiding van een trainer/instructeur zelf aan de slag op een van de 10 of 12 meter indoor schietbanen.
De 25 meter lange schietbaan zal voor deze gelegenheid ingericht zijn om met handboog te kunnen schieten.
nationale sportweek

Subcategorieën