Vind ons op Facebook

Facebook Image

Leden Login

Wie is online

ExtraWatch Visitors Module

61.8%Netherlands Netherlands
33.9%United States United States
1.4%Germany Germany
0.7%Belgium Belgium
0.7%United Kingdom United Kingdom
0.2%Greece Greece
0.2%France France
0.2%Indonesia Indonesia
0.2%Norway Norway
0.2%Spain Spain

Vandaag: 4
Gisteren: 16
Deze Week: 105
Vorige Week: 135
Deze Maand: 371
Vorige Maand: 389
Totaal: 12186
Real time web analytics, Heat map tracking

Bezoek vertegenwoordigers van de raad.

Het bestuur van De Vrijheid heeft naar aanleiding van berichten over een ophanden zijnde (her)besluitvorming ten aanzien de herontwikkeling van het 'oude' sportpark Ziedewij uitnodigingen aan de gemeenteraadsleden van Barendrecht rondgestuurd. Zij worden uitgenodigd om of zaterdag 26 februari of 5 maart tussen 10.30-13.00 uur naar het clubgebouw van De Vrijheid te komen om zo kennis te maken met de schietsport in Barendrecht.
De bezoekende raadsleden kunnen in een ongedwongen sfeer kennis maken met de schietsport en niet onbelangrijk geïnformeerd worden over de situatie waar De Vrijheid zich een aantal jaren in bevindt. 

Namelijk het als maar uitblijven van realisatie van een nieuw clubgebouw op het zogenaamde Mazeppa terrein. Inmiddels jaren terug heeft de raad van Barendrecht hier een besluit overgenomen. Tot op de dag van vandaag zijn er geen meters maar millimeters gemaakt. Dit tot grote teleurstelling van De Vrijheid. De Vrijheid heeft zich vanaf het moment dat het besluit tot nieuwbouw was genomen voor de volle 100 procent zich ingezet om het een en ander in goed overleg te realiseren. Aanvankelijk was de start vanuit de gemeente veelbelovend, een vliegende start mag je wel zeggen. Ondanks dit werd de eindstreep (nog) niet gehaald. Zoals het er nu naar uitziet is eerder het tegendeel waar.
Is De Vrijheid als nog het kind van de rekening? Dit in tegenstelling wat de raad destijds heeft willen voorkomen?