Vind ons op Facebook

Facebook Image

Leden Login

Wie is online

ExtraWatch Visitors Module

64.5%Netherlands Netherlands
30.2%United States United States
1.8%Germany Germany
1.4%United Kingdom United Kingdom
0.7%Belgium Belgium
0.2%Philippines Philippines
0.2%Spain Spain
0.2%Argentina Argentina
0.2%Norway Norway
0.2%Romania Romania

Vandaag: 3
Gisteren: 9
Deze Week: 3
Vorige Week: 101
Deze Maand: 119
Vorige Maand: 569
Totaal: 16307
Real time web analytics, Heat map tracking

District kampioenschappen 12 meter klein kaliber schijfschieten, van district 3 KNSA, is dit jaar gehouden bij Generaal Snijders in 's-Gravenzande. De deelnemende Barendrechtse leden keerden huiswaarts met, voor bijna allemaal, scores waar zij met tevredenheid op terug kunnen kijken. Meerdere leden van Barendrecht bleken na afloop in de prijzen te zijn gevallen.
In de hoofdklasse behaalde Edger Zilverschoon ( opnieuw ) een eerste plaats met maar liefst 579 punten. In de A-klasse behaalde Rob van Waterschoot, met straat lengte voorsprong ( 17 punten ), eveneens een eerste plaats met 560 punten. In de B-klasse behaalde Wil Streefkerk met slechts 4 punten verschil, een verdiende 2de plaats met 540 punten. In de veteranen 65+ behaalde oud gediende Arie Zilverschoon ( het zit in de gegenen ) met ruime voorsprong ( 10 punten) , met 554 punten een verdiende 1ste plaats. Uit de hier genoemde prestaties van Barendrechtse leden mag het duidelijk zijn dat schietsport binnen de Barendrecht "leeft".

Via deze snelkoppeling is de einduitslag van de gehouden Districtkampioen bij schietsport vereniging Generaal Snijders te downloaden en bekijken.