Vind ons op Facebook

Facebook Image

Leden Login

Wie is online

  • 00028

ExtraWatch Visitors Module

75.9%Netherlands Netherlands
21.5%United States United States
0.7%Canada Canada
0.7%Germany Germany
0.4%Belgium Belgium
0.2%Italy Italy
0.2%Singapore Singapore

Vandaag: 8
Gisteren: 22
Deze Week: 8
Vorige Week: 124
Deze Maand: 345
Vorige Maand: 401
Totaal: 11249
Real time web analytics, Heat map tracking

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 3 januari 2017 werd door voorzitter Henny de Widt, het lid Aad Klijn in het zonnetje gezet door hem te huldigen en te benoemen tot erelid van de vereniging.

50 jaar lid zijn van een en de zelfde vereniging is niet niets. Zeker wanneer je weet dat Aad vanaf dag 1 van zijn lidmaatschap zich 100% heeft ingezet voor het wel en wee van de vereniging en niet te vergeten haar leden.

Zo heeft Aad in de periode 1966-1976 samen met Arie Molenaar zich ingezet als jeugdleider voor de jeugdvereniging welke in die jaren zeer actief was. Iedere zaterdagmiddag waren zij in het clubgebouw op het toenmalige sportpark Ziedewij erbij. Destijds opereerde de jeugdafdeling, naast de senioren, volledig zelfstandig. Zo had het een eigen bestuur waarin leden van de jeugdafdeling zitting hadden, hun eigen wedstrijden organiseerden en meededen aan externe wedstrijden. Om bij deze wedstrijden te komen was o.a. Aad een van de chauffeurs die met een groepje leden op pad gingen.
In al de 50 jaar was en is Aad iemand die zich met volle overgave inzet voor de vereniging. Dit blijkt uit het gegeven dat hij decennia lang meerdere bestuursfuncties heeft bekleed en nog steeds bekleed. 

Vele, vele uurtjes was en is hij te vinden bij of in het clubgebouw om o.a. (de noodzakelijk) klusjes en onderhoud uit te voeren. Een van zijn vele hoogte punten was toch wel de realisatie van het nieuwe clubgebouw aan de Dierensteinweg 7. In de vele jaren van voorbereiding voor afgaand aan het daadwerkelijke bouwen en niet te vergeten de bouwperiode en vooral het in eigenbeheer afbouwen/afwerking van het nieuwe clubgebouw was niets te veel voor hem. Mede dankzij zijn tomeloze inzet is de nieuwbouw uitgegroeid tot een groot succes. Dit mag blijken uit de zeer vele positieve reacties die na de realistatie gehoord zijn.

Het bestuur en leden van ssv De Vrijheid hoopt dan ook dat Aad nog vele jaren mag genieten van zijn verenigingsleven bij
ssv De Vrijheid. Aad bedankt.

Foto's bekijken? Hier Klikken!