Vind ons op Facebook

Facebook Image

Leden Login

Wie is online

ExtraWatch Visitors Module

78.4%Netherlands Netherlands
14.8%United States United States
1.7%Germany Germany
1.7%Canada Canada
0.4%Ukraine Ukraine
0.4%United Kingdom United Kingdom
0.4%Belgium Belgium
0.2%The Former Yugoslav Republic Of Macedonia The Former Yugoslav Republic Of Macedonia
0.2%Denmark Denmark
0.2%United Arab Emirates United Arab Emirates

Vandaag: 1
Gisteren: 21
Deze Week: 32
Vorige Week: 100
Deze Maand: 467
Vorige Maand: 419
Totaal: 20027
Real time web analytics, Heat map tracking

Junior Kampioen bij De Vrijheid.

Zaterdag, 02 juni2012, heeft juniorlid Bryan Stam van De Vrijheid deelgenomen aan KNSA Landelijke Junioren Kampioenschappen Finale Luchtwapens 2012. Deze wedstrijd werd verschoten op de schietbanen van 'op de Korrel' in Bemmel. Deelname hieraan was alleen mogelijk op uitnodiging van de KNSA. Door eerdere opvallende prestaties van Bryan werd hij dan ook voor dit kampioenschap uitgenodigd. Na een enerverende en zenuwslopende wedstrijd gevolgd door een afsluitende finale over 10 schoten, werd duidelijk dat Bryan met zijn uitstekende score van 391 + 96.3 = 487,3 punten op plaats 1 zou eindigen.

Deelname aan de Doorkomst in Barendrecht.

tijdens de Doorkomst, op een zeer warme voorjaarsdag, temperatuur oplopend tot zo'n 28 graden, heeft De Vrijheid zich gemanifisteerd met de mobile demonstratieschietwagen van de KNSA. Ondanks het zeer warme weer viel de belangstelling voor het groots opgezette evenement niet tegen. Door de verschillende bezoekers werd gebruik gemaakt om voor het goede doel, de Roparun, een kaartje te schieten. De gehele opbrengst hiervan zal door De Vrijheid worden aangevuld tot een mooi bedrag en worden gedoneerd aan het goede doel van deze dag t.w. Stichting de Roparun. In het fotoboek zijn foto's terug te vinden. Op zo'n zeer warme dag moeten wij de echte deelnemers aan de Roparun niet vergeten. De prestatie die zij met velen neerzetten is geweldig. Om vanuit Parijs en dit jaar voor het eerst uit Hamburg naar Rotterdam te lopen is een geweldige prestatie. Dankzij hen is de Roparun wat het is, een geweldig groot grensoverschreidend sportfestijn met als doel geld in te zamelen voor de Kankerbestrijding in Nederland.

===========================

2de Pinksterdag zal onze vereniging zich manifesteren tijdens de Doorkomst van de Roparun door Barendrecht. Net als voorgaande jaren zal onze vereniging met de KNSA demonstratie schietbaan aanwezig zijn op het Binnenhof voor het gemeentehuis van Barendrecht. Dit jaar zullen de activiteiten voor de Doorkomst vroeger starten dan voorgaande jaren, vanaf 09.00uur. De reden hiervan is dat Barendrecht de plaats is waar 2 verschillende routes, die door de deelnemers aan de Roparun worden gelopen, samenkomen. Vanuit Barendrecht zullen alle lopers die deelnemen aan deze estafette loop de zelfde route naar de Coolsingel (finish) in Rotterdam volgen. Kom naar het plein voor het gemeentehuis, moedig de vele Roparun lopers aan en koop een schietschijf (meer mag ook) voor een €1.00 per stuk en steun hiermee de Stichting Roparun. De gehele inleg van deze dag zal aan de Stichting Roparun worden gedoneerd.

Op de afbeelding is te zien waar De Vrijheid op het Binnenhof plein te vinden zal zijn. Door met de muisaanwijzer op de afbeelding te klikken krijgt u een groter formaat te zien.

 

District Kampioen 50m Klein Kaliber Geweer.

Zaterdag, 21 april 2012, heeft Peter van Uffelen, lid van De Vrijheid Barendrecht, op de schietbanen in Haarlem, deelgenomen aan de Klein Kaliber Geweer Finale wedstrijd van District 3 KNSA. Nadat alle punten over de reguliere 60 schoten en afsluitende Finale over 10 extra schoten geteld waren bleek Peter van Uffelen het hoogste aantal punten te hebben behaald. Over de reguliere 60 wedstrijdschoten behaalde Peter 567 punten. Deze score was meer dan voldoende om te starten in de afsluitende finale serie over 10 finale schoten. Peter wist 95.8 punten, van de maximaal 100 punten, te behalen. Voorwaar een uitstekende prestatie. Beide scores opgeteld leverde Peter met 662.8 punten een welverdiende 1ste plaats op.