Vind ons op Facebook

Facebook Image

Leden Login

Wie is online

ExtraWatch Visitors Module

78.4%Netherlands Netherlands
14.8%United States United States
1.7%Germany Germany
1.7%Canada Canada
0.4%Ukraine Ukraine
0.4%United Kingdom United Kingdom
0.4%Belgium Belgium
0.2%The Former Yugoslav Republic Of Macedonia The Former Yugoslav Republic Of Macedonia
0.2%Denmark Denmark
0.2%United Arab Emirates United Arab Emirates

Vandaag: 1
Gisteren: 21
Deze Week: 32
Vorige Week: 100
Deze Maand: 467
Vorige Maand: 419
Totaal: 20027
Real time web analytics, Heat map tracking

Nadat alle scores van alle deelnemers geteld waren bleek dat leden van ssv De Vrijheid hun beste beentje voort hadden gezet. Enkele van hen waren in de prijzen gevallen. Dit mag voorwaar een zeer goede prestatie worden genoemd. Waarom, omdat de leden van ssv De Vrijheid een enkele keer per jaar actief kunnen zijn op de afstand 50 meter. Op de schietbanen in hun nieuwe clubgebouw aan de Dierensteinweg in Barendrecht hebben zij "slechts" de beschikking of over 12 meter of 25 meter lange schietbanen. Om in de toekomst de mogelijkheid te hebben om wel 50 meter te kunnen schieten is in goed overleg met de gemeente Barendrecht om te kunnen bouwen naar 50 meter rekening mee gehouden. Zolang deze 50 meter lange schietbanen er niet zijn zullen de schutters in eigenhuis gebruik moeten maken van de banen die er wel zijn namelijk de 12 meter of 25 meter.

De volgende schutters in de prijzen gevallen.
Klasse A: 1ste Robert Waterschoot met een score van 572 punten
Klasse B: 2de Wil streefkerk met een score van 535 punten
Klasse C: 1ste Remco Antonissen met een score van 533 punten

Scores van andere deelnemende schutters uit Barendrecht zijn:
Klasse H: 6de Ed Zilverschoon met een score van 554 punten
Klasse B: 6de Rick Simons met een score van 492 punten (met een hand in het gips)
Klasse C: 4de Edwin Burggraaf met een score van 437 punten (beginnende schutter op de 50 meter)
Veteranen 2: 2de Arie Zilverschoon met een score van 506 punten

Volledige uitslagenlijst is HIER te bekijken.

 

 

Leden van ssv De Vrijheid in actie tijdens de Afdelingskampioenschappen 50 meter knielend van de KNSA op de schietbanen in Wassenaar

 

 

Bryan Stam, een talent volle jeugdschutter van De Vrijheid heeft zich laten gelden tijdens een 3-daagse internationale wedstrijd RIAC te Strassen Luxemburg. Tijdens de voorronde lukte het Bryan niet om zich in 1x te plaatsen voor de finalewedstrijd. Zijn mooie score van 578 punten was net te weinig. Na de 2de voorronde wedstrijd behaalde Bryan met 580 punten de negende plaats. De 3de alles beslissende wedstrijd, start 08.00 uur, werd door Bryan afgesloten met opnieuw 580 punten. Plaatste zich hiermee als 6de voor de finalewedstrijd die 's middags ( aanvang 14.00 uur ) verschoten zal worden. Nadat alle scores bekend waren bleek Bryan een verdiende 2de plaats behaald te hebben op dit internationale toernooi in Luxumburg. Op de foto is overduidelijk te zien waar Bryan tussen de deelnemers bevindt ( met dank aan zijn sponser kluizen.nl ).

Na alle inspanning moet het een goed gevoel zijn om als 2de te eindigen op een groot internationaal sport evenement.

Scores van de deelnemers worden tijdens dergelijke wedstrijden langs elektronische weg geregistreerd en direct verwerkt. Via internet zijn dergelijke wedstrijden live te volgen.

Barendrechts Talent actief in Internationale wedstrijd.

Talent vol jeugdschutter uit Barendrecht neemt deel aan een van de grootste internationale wedstrijden die in Nederland voor luchtsportschutters worden georganiseerd. Sinds vele jaren vind in Den Haag Intershoot plaats. Dergelijke wedstrijden worden niet in een dag verschoten. Er zijn 3 wedstrijddagen waar iedere dag door de deelnemers wedstrijden moeten worden verschoten. In 2012 heeft Bryan Stam voor het eerst mogen deelnemen aan deze wedstrijd op hoog niveau. Dit jaar mag hij na een jaar van zeer goede prestaties en vooral veel progressie opnieuw zijn krachten meten met de besten in het 10 meter staand luchtgeweer. Op donderdag 31 januari behaalde hij een schitterende presatie door als 2de eindigen. Vrijdag 1 februari moest hij een enkel plaatsje inleveren en zich tevreden stellen met een 4de plaats. De wedstrijd op zaterdag 2 februari werd afgesloten met een 9de plek. Alles bij elkaar opgeteld heeft Bryan in 1 jaar veel progressie weten te maken. Een ware belofte voor de toekomst.

Uitslagen Dag 1, Uitslagen Dag 2, Uitslagen Dag 3

Uitslagen Afdelingskampioenschap 12m KKG

klik > hier <  om de Uitslagen Afdelingskampioenschap 12m KKG te kunnen zien